Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Виставка "Нова Генерація"

Михайленко Марія і Ходькова Анна
 
8 липня виставкова зала розкрила свої двері для відвідувачів. У цей день була відкрита виставка «Нова генерація», на якій свої роботи представили  студентки другого курсу Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ «КПІ» Анна Ходькова та Марія Михайленко.


Шанувальники мистецтва на відкритті виставки

 

До вступу у Державну художнью школу імені Т.Г.Шевченко Анна навчалася на художньому відділенні Шосткинської школи мистецтв у викладача Лідії Бакин. Співзвуччя характерів, пошук нових форм самовираження в творчості дівчат стало поштовхом до дружби і дало можливість підготувати спільний цікавий творчий проект.

 

Виставка викликала щирий інтерес у пуліки
 
У представлених роботах -  живопис, графіка, звучить світобачення дівчат. Відвертість,  сміливість в подачі думки, непередбачуваність –  запрошує глядача до роздуму. Декоративною прикрасою найвишуканішого інтер'єру можуть стати вироби з кераміки.  Художні виставки такої спрямованості в нашому музеї презентувалися вже не раз. Вони викликають живий інтерес у людей різного віку. І ця виставка знайде свого глядача. Ласкаво просимо на зустріч з творчістю Анни і Марії.


Висвітлення виставки засобами масової інформації

 

На відкритті було присутньо багато шанувальників мистецтва: представники міської влади, художники, родичі та близькі юних художниць, засоби масової інформації. Серед присутніх,що зацікавилися картинами юних майстриць, було багато молоді.



Педагог ДШМ Лідія Бакін поздоровляє Анну Ходькову, свою колишню ученицю

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (10.07.2009)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024