Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

День поезії 2015

У рамках проекту виставки "Весняний капіж" та міжнародного дня поезії, 18 березня у виставковій залі музею відбувся вже традиційний захід, на якому Шосткинські поети ділились своїми доробками.

Серед відомих шосткинських митців виступили: Володимир Непрін, Елла Римська, Валентина Тимофеєва, доречі картини яких також представлені на виставці; також виступали Наталія Сочан, неодноразова ведуча подібних заходів; Віра Тупікова...

Серед поетів, які вперше приймали участь у подібних заходах, виступили: Коновець Андрій, працівник гуртку стендового моделювання СЮТ; Геннадій Філон, людина, без якої не проходить святковий захід в місті. Молодий та талановитий музикант Євген Кротов заспівав для глядачів власні пісні, причому одна з них була виконана перше. Петро Гончаров здивував присутніх віртуозним виконанням п'єс на фортепіано. Під його ж акомпанемент, у виконанні двох чарівних жінок, Марії Андріївни Савоченко та Світлани Олександрівни Журавської, пролунала пісня «Ніч яка місячна».

Серед присутніх також були і гості нашого міста. Так, Іван Микитович Радохліб, з міста Глухова, приємно здивував глядачів талановитою поезією.

Взагалі, зустріч пройшла на досить високому рівні. Всі були задоволені та в гарному настрої. Насамкінець директор музею, Наталія Марченко, від щирого серця побажала міцного здоров’я та теплих сонячних променів усім присутнім. Також директор нагадала, що 20 березня 2015 року відбудеться презентація поетичної збірки Василя Кондратенка, уродженця Шостки, який героїчно загинув під час проведення антитерористичної операції.


Присутні


Петро Гончаров


Шосткинські поети


Іван Радохліб


Сюжет ТРК "Телеком-Сервіс"

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (18.03.2015)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024