Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

День Збройних Сил України

6 грудня в нашій країні буде відзначатися День Збройних Сил. З цієї нагоди у виставковій залі нашого музею відбувся урочистий захід. День Збройних сил України - це свято пам'яті тисяч відважних воїнів, які виборювали незалежність, волю, суверенітет та неподільність нашої держави.

Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших дідів і прадідів в ім'я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких гордо майорить сьогодні жовто-блакитний прапор нашої держави!


Відкриття заходу

Упродовж двадцяти трьох років українці пишалися тим, що незалежність здобули мирно, безкровно, але події з кінця 2013 року й донині переконують: ми маємо об'єднатись в спільній боротьбі за майбутнє нашого народу і нашої держави.

Народна мудрість каже, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти цілющою водою зі своїх джерел, але сама себе захистити не може: це свята справа тих, хто їсть хліб, п'є воду, милується красою рідної землі. Тому і встають чоловіки у солдатський стрій, щоб захистити нашу землю, відстояти честь та гідність Вітчизни.

Із березня 2014 року наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії. Там вирішується доля і майбутнє України. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають в АТО з того світу, волонтери, на плечах яких тримається армія. В цей нелегкий для України час ми змогли згуртуватися і дати достойну відсіч ворогу.

7 співробітників Шосткинського об'єднаного міського військового комісаріату сьогодні виконують завдання за призначенням в зоні АТО і ще 14 військовослужбовців відправляються для поповнення військових частин Збройних Сил України для участі в антитерористичній операції.


Ольга Фірсик


Тетяна Стегайло

З привітальними словами виступили: Сиваєва Ніна Олексіївна – заступник міського голови, Риков Руслан Миколайович - військовий комісар Шосткинського об'єднаного міського військового комісаріату, Волинець Ігор Васильович – керуючий справами Шосткинської районної державної адміністрації, Цьомка Микола Іванович – заступник директора казенного підприємства «Шосткинський казенний завод «Імпульс», Садовий Володимир Іванович – заступник директора Шосткинського казенного заводу «Зірка».

За особливі заслуги, кращі працівники Шосткинського об'єднаного міського військового комісаріату були нагороджені почесними грамотами.


Ігор Волинець



Вручення грамот


Вручення грамот

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (04.12.2015)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024