Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Дитяча школа мистецтв до 25-річчя Незалежності України

10 серпня 2016 року у виставковій залі краєзнавчого музею відкрилась патріотична виставка «Дитяча школа мистецтв до 25-річчя Незалежності України». В експозиції представлені   живописні,  графічні та об’ємні скульптурні роботи  вихованців  навчального закладу.

Презентуючи художні  роботи,  директор дитячої школи мистецтв Юрій Лоза  зазначив, що дана виставка - це не лише можливість показати свої творчі досягнення, насамперед це можливість висловити свою патріотичну та державницьку позицію: «25 років незалежності -  це не просто дата в історії України, це  народження нового покоління людей – молодих, талановитих,   красивих. Саме їм жити  та захищати Україну,  переживати разом з нею труднощі, розвивати та любити її».

Юрій Лоза  висловив сподівання, що виставка стане помітною подією в мистецькому житті Шостки.

Від імені міського голови Миколи Ноги з відкриттям  виставки присутніх привітала заступник міського голови Ніна Сиваєва.

Ніна Сиваєва відзначила, що  представлені роботи несуть в собі великий  патріотичний смисл, філософію: «Вітаю всіх з такою чудовою виставкою та пропоную - не поспішайте залишити зал, зупиніться, подивіться, прочитайте  кожне представлено тут полотно».

За організацію виставки  «Дитяча школа мистецтв до 25-річчя Незалежності України» педагогічний колектив Шосткинської дитячої школи мистецтв було нагороджено Почесною грамотою міського голови.

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (11.08.2016)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024