Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Художня виставка "Квіти та птахи"


1 жовтня 2010 р. в нашому музеї відкрилася персональна художня виставка Лариси Логвін "Сади, квіти та птахи".

Це її перша персональна виставка в краєзнавчому музеї, тим приємніше її презентація, що напередодні, 24 вересня Лариса Миколаївна стала членом Національного Спілки художників України. Відкрила виставку директор музею  Н.Д.Марченко, яка привітала присутніх з відкриттям виставки, та підкреслила, що "з року в рік рівень майстерності  авторів, які презентують персональні виставки, підвищується".
Привітати Ларису Миколаївну прийшли її колеги по Школі мистецтв. Анатолій Стегайло, завуч школи, подарував присутнім віршовані рядки, порівнявши живопис художниці з "запашним садів цвітінням і співом птахів". Директор Школи мистецтв Юрій Лоза нагадав всім важливі автобіографічні віхи Лариси Логвін. Він розповів, що художниця більше 20 років викладає на художньому відділенні, більш ніж 30 учнів зробили мистецтво своєю професією. Її учениці Оксана Лакоза і Віта Красновід не лише реалізувалися як художниці, але продовжили і педагогічну ниву свого вчителя. Ларисі Миколаївні побажали плідної і довгої творчої дороги її учні, їх батьки, колеги, всі, хто закоханий в цю витончену жінку та її творчість. Пролунало декілька музичних композицій - цей подарунок художниці і гостям зробили викладачі музичного відділення школи мистецтв. Такий захід не залишила без уваги і міська влада. Секретар міської ради Віра Літкевіч відзначила: "Ви - житель нашого міста, ви працюєте і творите в ньому, і ви - наша гордість. Ви завжди будете частиною нашої культури: ваші роботи, ваші учні, все, що ви вже зробили і що зробите потім".
Коли закінчилися слова, почали говорити картини. Про те, що будь-яку мрію можна піймати на полотно. Авторські ідеї, втілені кистю на полотні, вносять нові фарби до дивного світу дійсності.
 Кожна робота приносить живі відчуття, сприяє на внутрішній світт, виконана вражаючою авторською технікою. За словами Лариси Миколаївни, це звіт про виконану роботу, а головне завдання - принести задоволення відвідувачам виставки.

















Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (01.10.2010)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024