Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Палітра квітучого серця

19 грудня 2015 року краєзнавчий музей радо вітав всіх, хто прийшов на відкриття персональної художньої виставки нашої талановитої землячки Тетяни Петрівни Хлобистової «Палітра квітучого серця».

Тетяна Петрівна народилась в м. Шостка 19 жовтня 1950 року. Малювати почала в шкільному віці. Закінчила ШХТТ, працювала в НДІХП (20 років), потім на ВО «СВЕМА». Виховала дочку. Дуже любила шити і в'язати, вирощувала кімнатні квіти. З захопленням займалась вишиванням.

Донька Наталія

З часом, вже будучі на пенсії, захопилася малюванням. У 2007 році почала малювати масляними фарбами, в основному квіти. Стала слухачем художнього факультету університету ІІІ покоління (викладач Афонін В.Ю.). В цьому захопленні величезну підтримку їй надають рідні: улюблений чоловік Євген Анатолійович, дочка Наталія та її сім’я. Неодноразово брала участь у художній виставці «Весняний Капіж» в Шосткинському краєзнавчому музеї, а також в багатьох міських виставках.

На відкриття виставки завітало дуже багато друзів та минулих співробітників сім’ї Хлобистових. Виставкова зала була переповнена поціновувачами художнього мистецтва. Чемні, інтелігентні люди щиро раділи успіху художниці, бажали їй подальших подальшого творчого натхнення. 

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (21.12.2015)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024