Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Персональна виставка Григорія Петренка "Мандри"



З 4 лютого 2011 року у Шосткинському краєзнавчому музеї працювала персональна художня виставка Петренка Г.М. "Мандри".

Петренко Григорій Миколайович народився 21 листопада 1965 року у м. Харкові. У 1967 разом з батьками переїхав до села Косівщина, що під Сумами. Перша зустріч з нашим містом відбулася в 1985 році, коли він проходив строкову військову службу у різних військових частинах внутрішніх військ МВС.

В 1987 вступив до Сумського педагогічного інституту ім. А.С. Макаренка, на факультет іноземних мов, який закінчив у 1992 році.

Отримавши вищу освіту працював у Сумській обласній державній адміністрації на посаді помічника першого заступника Голови. У 1999 році закінчив закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого.

З 1994 року залишивши державну службу, перейшов працювати у банківську сферу.
Шосткінцям більш знайомий як банківський керівник обласного рівня. За його безпосередньою участю у Шостці було відкрито і розвинуто два потужних відділення комерційних банків. З 2001 року почав поєднувати банківську і мистецьку діяльність. З осені 2001 року, розробив та втілив у життя своєрідну культурну програму базового підрозділу банку, спрямовану на підтримку та розвиток мистецтва Сумщини, котра передбачала влаштування виставок, організацію пленерів, підтримку музичних фестивалів. За останні роки організував та провів більше 20 виставок та мистецьких проектів з залученням широкого кола художників.

Петренко Г.М. тісно співпрацює з багатьма художниками та постійно приймає участь в мистецьких заходах Українській академії банківської справи спрямованих на духовне та естетичне виховання студентів академії.















Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (11.03.2011)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024