Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Персональна виставка Василя та Катерини Рубаник



1 грудня 2010 р. відкрилась персональна виставка Василя та Катерини Рубаник "Два кольори" на якій свої роботи презентували батько та донька.

Василь Рубаник закінчив Республіканську художню середню школу ім. Т.Г. Шевченка в м. Києві, Кримське художнє училище ім. М.С. Самокиша.

Свої персональні виставки художник презентував в с. Вороніж, в музеї казенного заводу "Імпульс", в м. Славутич (Кихвської обл.).




Постійний учасник виставок на честь річниць м. Шостка, традиційній художній виставці "Весняний капіж", яка проводиться в Шосткинському краєзнавчому музеї. Учасник міжнародних фестивалів "Полісське коло", "Слав'янська єдність", "Золота осінь Славутича". З 2000 р. - постійний учасник Національного Сорочинського ярмарку.



В. Рубаник є членом художнього клубу "Княжа скарбниця" (м. Новгород-Сіверський).

Катерина Рубаник закінчила Державну художню середню школу ім. Т.Г. Шевченка в м. Києві. Зараз навчається в Київському національному університеті будівництва та архітектури на архітектурному факультеті (відділення "Художник-дизайнер").




В полотнах Василя Рубаника відображені пейзажі рідної Сіверщини. Акварельні роботи Катерини вражають своєю легкістю та колоритом.




Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (01.12.2010)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024