Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Позитив имеет цвет

5 квітня 2016 р. у виставковій залі відкрилась персональна виставка майстрині Єфремової Лариси.

В експозиції представлена ​​21 робота, виконана в техніці батика. Символічну назву виставки «Позитив має колір» як не можна точніше відображає її зміст: на полотнах багато квітів і яскравих, життєстверджуючих фарб.

Роботи Лариси Єфремової буквально пронизані любов'ю до життя, радістю і позитивною енергетикою. Ромашки, тюльпани, півонії, латаття виписані настільки майстерно, що здається, ніби в виставковому залі витає їх аромат. Сонячні натюрморти, незважаючи на те, що на них зображені хвилі прозаїчні речі, дарують відчуття тепла і свята.

До виставки, Лариса Єфремова готувалася протягом року, а батиком майстриня займається вже 15 років.

Лариса Єфремова закінчила художню школу, потім поступила на архітектурний факультет Придніпровської академії будівництва та архітектури. У студентські роки художниця зустріла і свою долю - Володимира Єфремова, який нині працює оловним архітектором Шостки. Подружжя разом уже 34 роки, виховали двох синів.

У творчій скарбничці художниці понад 150 картин, багато з яких знаходяться в приватних колекціях, як в нашому місті, так і в інших містах України та ближнього зарубіжжя.

Ларису Єфремову з відкриттям прийшли поздоровити: міський голова Микола Нога, заступник міського голови Ніна Сиваєва, начальник відділу культури і туризму Ігор Фатун. Традиційно майстрині було вручене свідоцтво про участь у виставці.

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (06.04.2016)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024