Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Вернісаж Сумскої обласної организації НСФХУ



16 листопада у виставковій залі ШКМ відкрився вернисаж Сумскої обласної организації НСФХУ (Национальної Спілки фотохудожників України). Организація була заснована у вересні 1992 року. Зараз до її складу входять 24 фотохудожники області. За час роботи у Сумах та області було проведено 54 персональних виставки та 28 виставок з участю фотомайстрів інших країн (Белоруссії, Бельгії, Росії, Чехії та ін). Фотохудожники Сумщини постійно приймають участь у міжнародних фотосалонах FIAP (Міжнародна Федерація художнбої фотографії при ЮНЕСКО).



На фотовернисажі в Шостці було представлено 88 фоторобіт 14 авторів. Свої роботи в Шостці презентували: Валерій Бершов, Наталія Ковальова, Сергій Гуцан, Юрій Харченко, Олександр Миколенко, Олена Алмазова, Олександр Сагалаєв, Сергій Бугаєнко, Олександр Белявський, Ігор Ройченко, Євген Шипицин, Михайло Чичерин, Дмитро Зубченко, а також член НСФХУ шосткинець Сергій Грива.



Сумські фотохудожники не тільки презентували свої роботи. Вони також поповнили фонди відділу кінофототехніки ШКМ. Сергій Бугаєнко та Олександр Белявський передали на постійне зберігання зразки знімальної та проекційної фототехніки, а також інші речі зі світу фотографії.






Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (16.11.2010)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024