Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Виставка "Містечко майстрів"

 

03.09.2009 р., під час проведення святкових заходів з нагоди 270-річчя з дня заснування м. Шостка та 66-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників,  Шосткинський державний краєзнавчий музей на центральній аллеї біля фонтанів облаштував "Містечко майстрів". Жителі та гості міста були у захваті від робіт 50 художників, фотохудожників та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, які представили біля 400 робіт.

 

 


 
Також були оголошені результати конкурсу "Любимый город", присвяченого ювілею міста. 22 роботи з 122 представлених були відмічені пам'ятними сувенірами та подарунками, а  22 автори отримали подяки оргкомітету конкурсу.
 

 
В цей же день делегація з міста-побратима Железногорська (Росія) та делегація з м. Суми відвідали разом з мером нашого міста М.П. Ногою та секретарем міської ради Літкевич В.М. музей та ознайомилися з його експозиціями.

Серед заходів святкування відбулося відкриття меморіальної дошки на будинку №3 по вул. Короленка, де провів свої дитячі та юнацькі роки відомий архітектор Д.М. Чечулін. Доречі, в нашому музеї діє експозиція, присвячена нашому славетному земляку.

 














 

Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (07.09.2009)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024