Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Виставка "Пори року"


Випускники гуртку, їх викладач Тетяна Денісова та керівник Шосткинської станції юних натуралістів Сергій Корнієнко.

28 травня 2010 року в Шосткинському краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Пори року» творчого об'єднання «Фітодизайн» Шосткінської станції юних натуралістів. Театралізоване відкриття відбулося у великому виставковому залі Шосткінського державного музею.

Курс позашкільної освіти триває 7 років. Керівник  творчого об'єднання і багаторічний наставник молоді Тетяна Денисова підбила підсумки семи років словами: «Коли ви прийшли в студію, то і ножиць в руках тримати не вміли, а зараз ви майстра і можете з самих звичайних матеріалів створити чудові художні композиції».


Працю Тетяни Георгіївни по гідності оцінили і глядачі, і батьки випускників, і випускниці минулих років, що спеціально приїхали на відкриття. Тетяні Денісовій були вручені почесні грамоти і дипломи і Сумського та Шосткинського Управління освіти і науки. Сергій Корнієнко, директор Шосткинської станції юних натуралістів вручив свідоцтва про позашкільну освіту 11 випускникам: Катерині Масюк, Марині Лавриненко, Анастасії Темченко, Оксані Горох, Нині Вербицькій, Марині Лазненко, Анастасії Романовській, Ганні Кирилюк, Карині Лисенко, Антону Чижу та Іллі Беляєву.


Гурток «Виготовлення і аранжування квітів» під керівництвом Тетяни Денісової почав роботу в 1995 році, в 1998-му було створено творче об'єднання "Фітодизайн", яке передбачає навчання дітей по трьом напрямам: виготовлення штучних квітів, аранжування штучних і живих квітів, мистецтво флористики - виготовлення робіт з сухих квітів і рослин.


Зараз в об'єднанні вчиться більше 50 дітей віком від 7 до 16 років. За роки існування дитячого творчого об'єднання вихованці брали участь в різних міжнародних виставках в Полтаві, Луганську, Сумах, Києві, а також постійно беруть участь в міських експозиціях і заходах. На четвертих Всеукраїнських зборах юних майстрів народних ремесел в м. Києві наші майстри були відмічені почесними грамотами і дипломами лауреатів.


Випускники творчого об'єднання "Фітодизайн"


Вітання випускників


Привітання від директора музею Наталії Марченко


Загальне фото

     


Одна з робіт випускників Іллі Беляєва та Лисенко Карини


Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (10.06.2010)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024