Шосткинський краєзнавчий музей


Головна Новини
Меню сайту

Пошук

Категорії розділу
Заходи музею [151]
Заходи, події, що відбуваються у нашому музеї протягом останніх років.
ІСТОРИЧНІ НАРИСИ [28]
Матеріали, зібрані науковими співробітниками музею, що стосуються здебільшого історії міста та нашого краю.
Наукові публікації [10]
Публікації наукових співробітників музею

Головна » Статті » Заходи музею

Виставка робіт гуртка ізостудії Центру естетичного виховання



15 червня у Шосткинському краєзнавчому музеї відбулось відкриття виставки робіт гуртка ізостудії Центру естетичного виховання (керівник – Тетяна Михайличенко).

Участь у виставці взяли 39 вихованців ізостудії  віком від 6 до 16 років.  Експозиція  представлена 76 художніми  роботами. Роботи виконані в різних техніках (акварель, кольорові олівці, туш, гуаш, пастель, акрил, вуглина) і жанрах.

Під час відкриття виставки, на якій були присутні представники місцевої влади, громадськість, діти, журналісти місцевих ЗМІ, радник міського голови Літкевич В.М. вручила Тетяні Михайличенко подяку від ООН за персональну виставку робіт об’єднання художників-флористів «Палітра флори», що проходила у представництві ООН  в Україні з 1 по 27 травня 2011 року.  Вихованці гуртка були нагороджені свідоцтвами учасників виставки, грамотами та подарунками.

Гурток образотворчого мистецтва Центру естетичного виховання м, Шостка під керівництвом Михайличенко Тетяни Василівни працює з 2010 року. В цьому гуртку займаються діти різні за віком: від 6 до 16 років. Але через творчість та любов до мистецтва в колективі завжди панує злагода та взаєморозуміння.

Гуртківці постійно приймають участь у виставках та конкурсах в Україні та за її межами.

За цей навчальний рік вихованці були учасниками 7 обласних, 7 Всеукраїнських та одного Міжнародного конкурсів і здобули такі перемоги:
Акопян Давид — ІІ місце в конкурсі „Юні художники Сумщини" „Знаємо! Любимо! Оберігаємо! "(Суми, 2011).
Короткевич Олена - три ІІ місця в конкурсах „Юні художники Сумщини": „Людина та космос", „Знаємо! Любимо! Оберігаємо!", „Тарасові шляхи" (Суми, 2010 — 2011).

Шидивар Сергій - місце в конкурсі „Юні художники Сумщини": Підводні фантазії (Суми, 2011).

В березні 2011 р. з Міжнародного конкурсу в Іспанії одержали диплом за оригінальну історію про улюблену кішку та малюнки про неї.
На цьому конкурсі в Їспанії Тетяна Василівна отримала спеціальну премію з декоративно-прикладного мистецтва за роботи тополиним пухом. Чотири портрети кішечок відтепер є експонатами Музею „Коюкин дом" в Каталонії.

Тетяна Василівна є членом Всеукраїнського об'єднання флористів „Палітра флори". Її роботи демонструються в галереях та виставкових залах міста Києва.

В травні 2011 року проходила виставка її робіт в Організації Об'єднаних Націй в Україні. В кабінеті діє постійна виставка малюнків. На конкурси та виставки разом з нами їздять батьки, ходимо разом на пленери.











Категорія: Заходи музею | Додав: shostmus (16.06.2011)
Шосткинський краєзнавчий музей. Усі права захищено. © 2024